Werkpodium helpt om van je organisatie een plek te maken
waar mensen gezien worden en waarde toevoegen.

Samenwerken doet Werkpodium met

Spreken voor Publiek en Beeldscherp

  • En ook met; Jasper Lamers/film, Cynthia Beijdorff/counseling, Willemijn Overgoor/loopbaanadviseur, Raymond Kuster/arbeidsdeskundige, Sandra Teune/illustraties, Jeanette Schols/fotografie, Fiona Cook/systemisch werk en coaching, Ariaan Sophia van Sandick PhD/ontwerper en begeleider van leerprocessen, Koen Campman/grafisch ontwerp en nog vele anderen.

Beeldscherp

Film is een krachtige manier van Storytelling. Beelden blijven in ons geheugen plakken en bewegend beeld is nog sterker. Dat is precies het effect wat Werkpodium nastreeft bij storytelling voor leren en ontwikkelen.

Daarom gaat Werkpodium voor de professionaliteit van Beeldscherp achter de camera en montagetafel en coaching van werkpodium tijdens de opname.

Impact maken en focus op de kernboodschap.

eeldscherp-logo-samenwerking
Spreken-voor-publiek-samenwerking

Spreken voor publiek

Vanaf 2020 werken we samen in de training; Vertel, verbind en kom op verhaal met SSSSTTTT, storytelling, structuur, status en stand-up . We geven de training zes keer per jaar. Je leert deze dag je verhaal te vertellen, van schroom naar trots, van schaamte naar podium. Maak een stap in je leven door je “echte”verhaal te vertellen.

Esther van der Voort en Huibert Jan Roest hebben de flair van stand-up comedy en zijn authentiek op het podium. Ze hebben ook een boek samen geschreven “weg met wollig”.

Wij helpen jou met elkaar om je plek op de stip te pakken en het is met Esther en Huib ook nog eens hartstikke leuk.

Meer erover lees je in de Flyer, vertel verbind en kom op verhaal met SSSSTTTT Werkpodium

Opdrachtgevers