Werkpodium helpt om van je organisatie een plek te maken
waar mensen gezien worden en waarde toevoegen.

Welke trainingen heeft Werkpodium te bieden

Samenwerken, diverser en inclusiever worden, zichtbaarder zijn, plan B achter de hand voor iedereen in de organisatie. Leg de basis daarvoor met onderstaande trainingen.

“Samenwerken is een werkwoord”

samenwerken-petra-muns

Samenwerken gaat niet vanzelf goed. Ben je belandt in gedrag waarin je elkaar niet versterkt. Kijk naar dit patroon en ontdek wat jullie kunnen doen om de kwaliteit van samenwerken te verhogen. Zet de eerste stap om beter te gaan samenwerken.

“Betekenis en zichtbaarheid”

betekenis-en-zichtbaarheid

Ervaren waarom en voor wie je het werk doet dat is het begin. Daarna zie je, hoe je zinvol kan zijn en waarde toevoegt. Vanuit de betekenis van het werk zichtbaar zijn, dat is echt stralen. Schuif het gordijn opzij en kom tevoorschijn.

“Krachtkompas en statusparaplu”

storytelling

Aan de slag met diversiteit, inclusie en verbinding. Met verhalen, beelden, theater of film ontdek je hoe divers jouw team is. En de 7 vinkjes, die zijn bij werkpodium een statusparaplu, ontdek je persoonlijke krachtverhaal. Met een splinternieuwe interventie, echtgebeurde verhalen van mensen met verschillende diversiteiten en gave illustraties van Koen Campman.

“Plan B, een goed toekomstverhaal”

plan-b-petra-muns

Gezond en gemotiveerd aan de slag blijven, daarvoor heb je een toekomstverhaal nodig, een loopbaanplan. Ben jij die toekomstgerichte organisatie die medewerkers de mogelijkheid biedt? Ik denk graag mee hoe je dat kan aanpakken.