Werkpodium helpt om van je organisatie een plek te maken
waar mensen gezien worden en waarde toevoegen.

Welke trainingen heeft Werkpodium te bieden

Samenwerken, diverser en inclusiever worden, zichtbaarder zijn, plan B achter de hand voor iedereen in de organisatie. Leg de basis daarvoor met onderstaande trainingen.

“Samenwerken is een werkwoord”

samenwerken-petra-muns

Samenwerken gaat niet vanzelf goed. Ben je belandt in gedrag waarin je elkaar niet versterkt. Kijk naar dit patroon en ontdek wat jullie kunnen doen om de kwaliteit van samenwerken te verhogen. Zet de eerste stap om beter te gaan samenwerken.

“Betekenis en zichtbaarheid”

betekenis-en-zichtbaarheid

Ervaren waarom en voor wie je het werk doet dat is het begin. Daarna zie je, hoe je zinvol kan zijn en waarde toevoegt. Vanuit de betekenis van het werk zichtbaar zijn, dat is echt stralen. Schuif het gordijn opzij en kom tevoorschijn.

“Krachtkompas en statusparaplu”

storytelling

Aan de slag met diversiteit, inclusie en verbinding. Met verhalen, beelden, theater of film ontdek je hoe divers jouw team is. En de 7 vinkjes, die zijn bij werkpodium een statusparaplu, ontdek je persoonlijke krachtverhaal. Met een splinternieuwe interventie, echtgebeurde verhalen van mensen met verschillende diversiteiten en gave illustraties van Koen Campman.

Narratieve loopbaantraining

plan-b-petra-muns

Deze narratieve loopbaantraining geeft je de moed om te veranderen wat je kan en te behouden wat jij wil.

In je werk en leven is het belangrijk om steeds opnieuw met zelfvertrouwen richting te kiezen. Goede of slechte keuzes bestaan niet. Het is wel belangrijk dat je voelt waarom jij een keuze maakt.

Waarden en thema’s zijn gedurende ons leven een trouwe metgezel vaak hebben we niet in de gaten hoe ze ons gedrag en keuzes sturen. Onze persoonlijke verhalen en de verhalen van anderen, maken dat voelbaar.