Van TulpTalent naar Werkpodium, van bedrijfje naar ondernemer.

Door

Petra Muns

Datum

19 augustus 2021

Delen

Na ruim 10 jaar TulpTalent heb ik een nieuwe naam die nog beter bij mijn diensten past werkpodium!

Het voelt als een coming out als ondernemer. Van ZZP-er naar ondernemer, van bedrijfje naar bedrijf. Van een toevallig klusje waar ik een BTW-nummer voor nodig had naar een aanbod waar ik echt in geloof. Ik wil met werkpodium zichtbaarder zijn en meer waarde toevoegen voor klanten. Ik heb bewust een nieuwe naam gekozen, teksten gemaakt en diep nagedacht over alles waarin ik het verschil kan maken. Dit heb ik gedaan op basis van feedback, klantvragen en werkervaring van de afgelopen jaren. Mijn producten en diensten staan in de etalage van mijn virtuele winkel. Kom vooral kijken en stel je vragen of geef je mening.

Waar staat werkpodium voor? De plek waar je met anderen werkt, zichtbaar bent en oprecht contact hebt met je doelgroep. De ruimte en plek om te stralen en rust en vertrouwen te ervaren. En te twijfelen, het gesprek aan te gaan, kwetsbaar te durven zijn en krachtig. Deze plek innemen waardoor die je ook vaak wordt gegund.

Op deze plek staan, geeft energie en vraagt moed. Stel jezelf de volgende 7 vragen;

  1. Heb je zin in je werk?
  2. Ben je trots op de werkplek waar je nu bent?
  3. Ken jij je waarden en blijf je daar stevig voor staan?
  4. Weet jij hoe jij impact maakt en invloed uitoefent?
  5. Voel je een sprankeling als je aan de werkdag begint en weet je, dit is waar ik het verschil kan maken?
  6. Is het mogelijk om met je collega’s het open gesprek aan te gaan over professioneel handelen?
  7. Durf jij de klant in de ogen te kijken en te vragen wat er goed gaat en wat er beter kan?

Op een paar vragen “nee” gezegd? Dat is volstrekt normaal, op een stevige plek staan vraagt continue om aandacht, ik weet dat zelf als geen ander. Op basis van je antwoorden, kunnen we kijken wat een passende interventie is voor jou, je team of organisatie.