Mijn CV in drie verhalen

Door

Petra Muns

Datum

14 juni 2023

Delen

Moment 1

Toen ik 13 was namen mijn ouders mij mee naar een echte theatervoorstelling. Ik had al veel kindertheater gezien en vooral de betovering en magie daarvan ervaren.
Deze voorstelling van theatergroep de Appel in Den Haag overspoelde mij met iets anders. Het ging over mijn gedachten, mijn twijfels, mijn kwetsbare kant, mijn paradoxen. De spelers waren zowel mooi als lelijk, maakten ruzie en waren teder. Ik voelde mij geraakt door het stuk en gezien als prille volwassenen met al de gevoelens, onzekerheden, grote dromen en ambities.

In mijn werk neem ik jou serieus en mag alles aan bod komen.

Moment 2

In de auto terug van een opleidingsdag hoor ik muziek die mij een intens gevoel van vrijheid geeft. Ik weet op dat moment dat ik afscheid neem van mijn baan als hulpverlener. Het is alsof er een nieuwe wereld voor mij open ligt. Ik bekijk alles met andere “nieuwe” ogen. Ik laat de mooie en trieste momenten los die ik heb meegemaakt met alle cliënten. Het is tijd om andere talenten in te gaan zetten van mijzelf.

Ik kan ervaren wanneer het genoeg is, loslaten met respect voor alles wat is geweest. De ruimte en vrijheid om aan een nieuw verhaal te beginnen. Muziek, natuur, reizen, bewegen zijn de katalysatoren hiervan. Ik help jou deze momenten te ervaren en herkennen.

Moment 3

Het is opnamedag en de crew is compleet. Vandaag komen de opgehaalde verhalen voor een grote organisatie tot leven met steengoede acteurs. De intensiteit en emotie spat van het beeld en iedereen is op en top in focus. Er is ook plezier en ontspanning en een goede werksfeer. Ik heb de rol van producent-regisseur en ben dankbaar voor de co-creatie waardoor ik deze rol kan vervullen. We maken met elkaar beelden die raken waar professionals van leren.

Ik werk samen met mensen die een grote liefde hebben voor hun vak en kan dan zelf mijn rol pakken.