Twee gratis online workshops in de “Week van je loopbaan 2021”

Door

Petra Muns

Datum

3 september 2021

Delen

Doe mee met deze twee gratis workshops in de week van je loopbaan.

  1. Wil je meer zin hebben in je werk? Wil je weten welke werkomgeving het beste bij je past? Een idee hebben welke kant jij het beste op kan qua ontwikkeling? Met een paar uitnodigende en onverwachte vragen kom je dichter bij de antwoorden. Je krijgt van te voren een kleine opdracht en daarmee gaan we aan de slag tijdens de workshop. Gratis online woensdag 15/09 van12:00-13:00. Ja graag doe ik mee met “meer zin in mijn werk“, woensdag 15/09 van 12:00-13:00.                                                                                               
  2. Helpt je LinkedIn profiel bij het vinden van een leuke nieuwe klus of baan? Twijfel je of je LinkedIn profieltekst helder is? Spiegelen aan een aantal andere mensen is dan een goed idee. Kom in de week van je loopbaan naar de gratis online ochtendspiegel vrijdag 17/09 van 9:00-10:00 met LinkedIn expert Anoek Schippers. Ik doe mee met “profieltekst LinkedIn spiegelen” met Anoek Schippers, vrijdag 17/09 van 9:00-10:00

Je kan dit doen als je (leuk) werk hebt, in between jobs bent, je studie net hebt afgerond etc. Je krijgt van te voren een kleine opdracht en daarmee gaan we aan de slag tijdens de workshop. Meedoen met allebei? Dat is ook prima, geef het even aan in je aanmeldmail.